За нас

Верига магазини Адела са създадени като семеен бизнес през месец август  2005 г., целта на който е да предложи на Вашето внимание стоки за вашето здраве, хигиена и красота, като комбинира високо качество и достъпна цена. Разполагаме с три физически магазина с площ над 200 кв. м. с работно време през седмицата от 09,00 -19,00 часа.

В магазините ще откриете компетентното и любезно обслужване от страна на персонала и недопускане на компромиси в качеството на предлаганите продукти. С много усърдна работа се наложихме като един от лидерите в своя бранш на територията на Кюстендилска област.

Тук можете да откриете продукти както на  водещи световни марки, така и собствени марки , на изгодни цени. Произходът е гарантиран , а качеството - доказано. Нашата ценова политика е ориентирана към предоставяне на търговската отстъпка в полза на клиента под всякаква форма, но най-вече ниската цена и много подаръци.

Стоките, предлагани на Вашето внимание, са лично изпитани от нас, за да можем да сме сигурни в качествата на всеки продукт и да можем да Ви дадем честно и откровено мнение от първо лице.Нашето лого е "Стоки с цени на едро".